Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Νότιος Αφρική 2010 - Πρόβλεψη Κατάταξης B΄ Ομίλου

Ο Β Όμιλος είναι αυτός που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα σαν Έλληνες.  Η Αργεντινή πολυέμπειρη ομάδα με το τεράστιο ταλέντο του Lionel Messi. Μετά έχουμε 2 ομάδες που από το πουθενά εμφανίστηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο και εντυπωσίασαν τους πάντες.  Η δική μας Ελλάδα με την κατάκτηση του Euro 2004 και η Νότιος Κορέα που από το πουθενά τερμάτισε 4η στο Παγκόσμιο του 2002.  Τέλος έχουμε την Νιγηρία που παίζει εντός ηπείρου και ίσως αυτό την βοηθήσει.

Αργεντινή

Η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου στα χαρτιά και στην πράξη θα τολμούσα να έλεγα.  Στις προβλέψεις κατάκτησης του τροπαίου την βλέπουμε 4η ενώ το μεγάλο της αστέρι ο Μέσσι είναι 2ος στις αποδόσεις του πρώτου σκόρερ.  Θα είναι μεγάλη έκπληξη να μην περάσουν από αυτόν τον όμιλο.

Νότιος Κορέα

Αυτό είναι το 8ο Παγκόσμιο που συμμετέχουν και σιγά σιγά το ποδόσφαιρο στην χώρα τους αλλά και σε ολόκληρη την Ασία έχει αναπτυχθεί πολύ.  Με αρχηγό τον Park-Ji Sung, βασικός στην Manchester United, δείχνει τον δρόμο και στους υπόλοιπους Ασιάτες αστέρες προς την Ευρώπη.  Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η πορεία τους.

Νιγηρία

Θεωρείτε απο τις ποιό αδύνατες Αφρικανικές ομάδες στο Μουντιάλ παρόλο που είχαν εκπληκτική πορεία στα προκριματικά.  Ίσως λόγω του ότι οι υπόλοιποι είχαν εντυπωσιακότερες πορείες σε προηγούμενα Μουντιάλ και με παίκτες αστέρες φένοντε σαν πιο λογικές προβλέψεις.

Ελλάδα

Με οδηγό την επιτυχία του 2004 και τον Γκέκα ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ σε όλα τα Ευρωπαικά προκριματικά ελπίζουμε να ξαναζήσουμε ανάλογες επιτυχίες.

Πρόβλεψη:

1. Αργεντινή
2. Νότιος Κορέα
3. Ελλάδα
4. Νιγηρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Stoixima: Livescores