Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

«Δεν θα ξαναέρθουν εδώ». Εκνευρισμένος ο Μαρινάκης για τα μικροεπεισόδια με Ρόμα

Μπορεί το φιλικό με την Ρόμα και η μεγάλη νίκη με 5-1 να έφερε πολλά χαμόγελα στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, όμως υπήρξε και ένας σοβαρός λόγος που δημιούργησε πάρα πολλά νεύρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Ο νέος ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» πληροφορήθηκε άμεσα για τα μικροεπεισόδια που έγιναν πίσω από τον πάγκο της Ρόμα και πραγματικά δεν μπορούσε να το καταλάβει. Δεν πίστευε, πως ακόμα και σε ένα εορταστικό φιλικό, στο οποίο η ομάδα νίκαγε με 5-1 μία μεγάλη ευρωπαϊκή αντίπαλο, θα υπήρχαν κάποιοι, που θα είχαν το μυαλό τους στην… φασαρία.



Μάλιστα, ο Μαρινάκης έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να εντοπιστούν άμεσα αυτοί που δημιούργησαν ένταση με την αποστολή της ιταλικής ομάδας και απαίτησε να μην τους επιτραπεί να ξαναμπούν στο γήπεδο. «Αυτοί δεν είναι Ολυμπιακοί. Δεν είναι δυνατόν σε ένα φιλικό παιχνίδι να γίνονται τέτοια πράγματα. Βρείτε τους και απαγορεύστε τους την είσοδο. Δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο αυτοί», φέρεται να έχει πει ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών.



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα βίας στο Καραϊσκάκη, τα οποίο τόσο πολύ έχουν κοστίσει στην ΠΑΕ, με ποινές στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Source: sportdog. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Stoixima: Livescores