Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κουπόνι Στοιχήματος 30/11/2011

UDINESE X
BRAGA 1
COPENHAGEN 2

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλος Διαγωνισμός Προβλέψεων Europa League από την SEAT!!!

SeatΗ SEAT διοργανώνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ διαγωνισμό προβλέψεων που δεν πρέπει να χάσει κανείς από τους αναγνώστες του Kouponi-Stoixima καθώς είστε όλοι ειδικοί στις προβλέψεις!!  Μάντεψε σωστά και κέρδισε ένα Seat Leon, εισητήρια για τον τελικό του Europa League, GPS και άλλα μεγάλα δώρα!

Για να παίξεις κάνε εγγραφή στην σελίδα του διαγωνισμού. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επιβεβαίωσε το email και είσαι έτοιμος για τα μεγάλα δώρα.  Μάντεψε σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων της UEFA Europa League και κέρδισε πόντους. Με κάθε σωστό αποτέλεσμα που μαντεύεις διπλασιάζεις τους πόντους που έπαιξες. Μάντεψε το ακριβές σκορ των αγώνων και κέρδισε 4 φορές την αξία των πόντων που έπαιξες.

Ραντεβού λοιπόν στον τελικό του Europa League!

Στοίχημα Champions League: Προτάσεις 23/11/2011

Άσχημη μέρα χτες για τις προβλέψεις μας αφού ήρθανε τα πάνω κάτω.  Συνεχίζουμε και σήμερα με Champions League ελπίζωντας τα 3 Χ που προτείνουμε να μας ανταμείψουν και η θεά τύχη να μην μας γυρίσει την πλάτη.  Θα σας προτείναμε να παίξετε με κάποιο σύστημα π.χ. να ζητήσετε 2 στα 3 για τις 3 ισοπαλίες που προτείνουμε στο σημερινό στοίχημα:
 
SHAKHTAR X
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ X
CHELSEA X
 
και για τους πολύ τολμηρούς:
 
APOEL X
 
Καλή Τύχη

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Champions League: Τα Under και τα Over της ημέρας!

Μια πρόβλεψη για τους λάτρεις του Under και του Over που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι αρκετοί σε Ελλάδα και Κύπρο:

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Over 2.5 Goal
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Under 2.5 Goal
ΛΙΟΝ – ΑΓΙΑΞ Over 2.5 Goal

Καλή Τύχη σε όλους μας!!

Κουπόνι Στοιχήματος Champions League 22/11/2011

Μπένουμε στην τελική ευθεία των ομίλων του Champions League σήμερα και σας προτείνουμε 4 άσσους:
 
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΛΙΛ 1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΙΝΤΕΡ 1

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Bonus και Free Bets: Παίζοντας με την λαχτάρα των εταιρειών!

Η λαχτάρα και η επιθυμία συνήθως είναι πολύ κακό όταν παίζεις στοίχημα γιατί πρέπει να είσαι ήρεμος και να υπολογίζεις τα πάντα χωρίς προκαταλήψεις και βιασύνη. Όμως υπάρχουν και κάποιες φορές που η λαχτάρα είναι καλό πράγμα για τον παίκτη του στοιχήματος. Και μιλάω για την λαχτάρα που έχουν οι εταιρείες στοιχημάτων.. μια τεράστια λαχτάρα! Να πάρουν τα λεφτά σου! Όχι μόνο λαχταράνε να πάρουν τα λεφτά σου αλλά λαχταράνε να τα πάρουν πριν τα πάρει κάποια ανταγωνιστική εταιρεία στοιχήματος. Αν η εμπειρία σου είναι καλή τότε θα σε κάνουν μόνιμο πελάτη στερώντας σε από κάποιο ανταγωνιστή.   Άρα πως εκμεταλλεύεσαι την λαχτάρα τους να σε κάνουν πελάτη? Χρησιμοποιώντας τα ίδια τους τα όπλα, bonus, free bets και προσφορές είναι το δόλωμα των εταιρειών για να σε κάνουν πελάτη. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να χάνονται και κάνε sign up σε οποιαδήποτε προσφορά βρίσκετε στον δρόμο σου.  Είτε σου αρέσει το στοίχημα είτε το πόκερ ακόμη και το καζίνο χρησιμοποίησε τα bonus που θα βρεις στις εταιρείες και πόνταρε ήρεμα εναντίων τους με τα δικά τους ευρώ!

«Πάμε Στοίχημα» με κολεγιακό πρωτάθλημα Μπάσκετ και αμερικάνικο πρωτάθλημα Χόκεϊ

Ξεκινώντας από τις 18/11/2011 η ΟΠΑΠ Α.Ε. εμπλουτίζει το κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» με δύο νέα πρωταθλήματα.

Το αμερικάνικο κολεγιακό πρωτάθλημα Μπάσκετ (NCAA) και το αμερικάνικο πρωτάθλημα Χόκεϊ επί πάγου (NHL) προστίθενται στα αθλήματα και στα πρωταθλήματα που περιέχει το «Πάμε Στοίχημα» διευρύνοντας τις επιλογές των παικτών και αυξάνοντας τις ευκαιρίες για κέρδη.

Για τους γνώστες του Μπάσκετ, το NCAA είναι από τα πλέον εντυπωσιακά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, με τους αυριανούς αστέρες του NBA να μάχονται για τη διάκριση εκείνη που θα τους εξασφαλίσει την πολυπόθητη μεταγραφή. Με ομάδες φυτώρια ταλέντων και προπονητές θρύλους, το NCAA συγκεντρώνει την προσοχή του φίλαθλου κοινού, ειδικά φέτος που το πρωτάθλημα του ΝΒΑ βρίσκεται στον αέρα.

Κουπόνι Στοιχήματος 18/11/2011

Πεντάδα με νίκες των γηπεδούχων έχουμε για το Σαββατοκύριακο.
Προτείνουμε:
EVERTON
BAYERN MUNICH
HEERENVEEN
ATROMITOS
ROMA

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Κουπόνι Στοιχήματος 03/11/11

LOKOMOTIV ΜΟΣΧΑΣ 2
ΠΑΟΚ 2
UDINESE ΟVER 2,5

Το κουπόνι είχε 100% επιτυχία και έστειλε στο ταμείο όσους στοιχημάτισαν στις προβλέψεις μας!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Κουπόνι Στοιχήματος 02/11/2011

INTER 1/1 HT/FT
MANCHESTER CITY 2/2 HT/FT
MANCHESTER UNITED 3-4 Goals

Μετά τις χθεσινές επιτυχίες επιλέγουμε να σας προτείνουμε ειδικό στοίχημα για σήμερα γι ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις! Ημίχρονο/Τελικό και αριθμό γκολ! Καλή σας επιτυχία!

Stoixima: Livescores